Informatie over de Veenendaalpas

De Veenendaalpas is een gratis pas voor mensen met een laag inkomen in de gemeente Veenendaal. Benieuwd of u in aanmerking komt voor een Veenendaalpas? Vul uw gegevens in via het aanvraagformulier.

Ga naar het aanvraagformulier


Storing opgelost

Tijdens de overgang naar het nieuwe pasjaar 2023/2024 is er iets misgegaan. Na het inloggen kon een pashouder gegevens van een andere pashouder inzien. Hierdoor hebben wij een periode de ‘Mijn omgeving’ en uw pas geblokkeerd. Daardoor heeft u geen tegoed kunnen besteden bij onze aanbieders. De storing is opgelost per 5 juli 9:00 uur. U ziet uw eigen gegevens weer in ‘Mijn omgeving’. Ook kunt u weer uw tegoed besteden bij onze aanbieders.

De Autoriteit Persoonsgegevens is op de hoogte gesteld van dit zogenaamd datalek. Het risico dat er misbruik gemaakt werd van uw gegevens is minimaal.

Het kan zijn dat u nog tegoed van het pasjaar 2022/2023 had en dit niet kon besteden op 30 juni 2023. Over de eventuele compensatie wordt u persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Deze brief ontvangt u binnenkort.

We vinden het erg vervelend dat dit is gebeurd en wij bieden onze oprechte excuses aan.

Meer informatie >

 

Wat kunt u allemaal met de Veenendaalpas?

Op de Veenendaalpas staan tegoeden die u voor verschillende producten en activiteiten kunt gebruiken. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Hieronder ziet u welke regelingen er zijn. Klik erop om meer informatie te krijgen over de regelingen.


Hoe vraagt u een Veenendaalpas aan?

De Veenendaalpas kunt u via onze website aanvragen. Het pasjaar 2023 - 2024 is gestart op 1 juli 2023.

Ga naar het aanvraagformulier


Hoe vindt u de leukste kortingsacties en tegoedbestedingen?

Het is mogelijk om het aanbod te filteren. Op de aanbodpagina kunt u kiezen voor een kortingsactie of tegoedbesteding, een categorie, een plaats, kenmerken en een leeftijdscategorie.

Er zijn drie leeftijdscategorieën:

Klik op een van de categorieën om het aanbod daarbij te bekijken.


Wat zijn de spelregels?

Om een aanvraag te doen voor de Veenendaalpas moet u 18 jaar of ouder zijn. De Veenendaalpas is alleen bedoeld voor inwoners van de gemeente Veenendaal.

We kijken zorgvuldig of uw aanvraag voor de Veenendaalpas voldoet aan de voorwaarden. U krijgt binnen acht weken een e-mail, waarin we laten weten of uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen.

Ruilen en retour

Artikelen die u met de pas hebt gekocht, mogen alleen geruild worden voor een ander (onbeschadigd) exemplaar van hetzelfde artikel, of voor artikelen die evenveel kosten én binnen de regelingen vallen.

Bijvoorbeeld: u mag een computer niet ruilen voor een wasmachine die even duur is, maar wel voor een computer van een ander merk, die even duur is. Een woordenboek kunt u niet ruilen voor krasloten, maar wel voor een etui.

U kunt artikelen niet terugbrengen om er contant geld voor te krijgen.

Communicatie

Informatie over de Veenendaalpas sturen we via de mail. Daarom moet u uw e-mailadres doorgeven voor het aanmaken van een persoonlijk account. 

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Alle vergoedingen voor sport en cultuur voor kinderen lopen via het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wilt u een vergoeding voor sport of cultuur voor uw kind(eren) krijgen? Dan kunt u een aanvraag doen via de website van de Veenendaalpas. Bureau Minimaregelingen stuurt u een mail als uw aanvraag is goedgekeurd.


 

 

Heb je vragen over de Veenendaalpas?

Wij beantwoorden ze graag!